Achtergrond van pagina's aanpassen

Hoe pas ik de achtergrond van mijn pagina's aan?

Vanaf nu is het mogelijk om de achtergrond van een pagina egaal grijs te maken. Naast de achtergrond van pagina's zal deze grijze achtergrond ook te zien zijn op sommige blokken op de homepagina.
Deze egale achtergrond maakt sommige teksten beter leesbaar. Naast de egale grijze achtergrond is er nog een keuze uit een wit gestippelde achtergrond, een zwart/grijs gestippelde achtergrond en een grijs geruite achtergrond.

Deze tutorial laat zien hoe de achtergrond van pagina's (en sommige blokken op de homepagina) aan te passen is.

Een voorbeeld van de nieuwe egaal grijze achtergrond

Achtergrond-van-pagina's-aanpassen

1. Log in
2. Klik in het linkermenu op weergave > customizer

3. Klik op 'uiterlijk' in het linkermenu

Achtergrond-van-pagina's-aanpassen

4. Selecteer de gewenste achtergrond bij "selecteer een patroon" (achtergronden van links naar rechts: wit gestipt, grijs gestipt, grijs geruit, egaal grijs)

Achtergrond-van-pagina's-aanpassen

5. Klik op publiceren om de wijzigingen op te slaan en op de pagina te tonen

Achtergrond-van-pagina's-aanpassen

6. De gewenste achtergrond wordt nu getoond op de website.