Afbeelding toevoegen aan stuk tekst of pagina

Deze tutorial laat zien hoe u een afbeelding toe kunt voegen aan een blok tekst of in een pagina.
In deze tutorial kijken we eerst naar een afbeelding in een stuk tekst op de homepagina van uw site, vervolgens behandelen we dit ook voor in een pagina.

Afbeelding toevoegen aan stuk tekst.
1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners.

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

3. Open het blok waarin de afbeelding moet komen te staan.

4. Ga in de optiebalk van het stuk tekst naar Invoegen > Media toevoegen.

5.  Nieuwe bestanden moet u eerst uploaden, bestaande bestanden kunt u ook uit de mediabibliotheek halen.

6. Selecteer het bestand dat u toe wilt voegen en selecteer 'gebruik voor zorgverlener'.

7. gebruik de optiebalk van de afbeelding om te een gewenste uitlijnen te komen.

8. Klik op 'Updaten' om de afbeelding op te slaan op uw site.

Afbeelding toevoegen in pagina.
1. Klik in de linker kolom op pagina's.

2. Selecteer de pagina waar u een afbeelding in wilt toevoegen.

3. Ga in de optie balk naar invoegen > media toevoegen.

4. Selecteer de gewenste afbeelding en voeg deze toe aan de pagina.

5. Kies de gewenste uitlijning en positie.

6. Nadat u de foto heeft toegevoegd klikt u op 'updaten' om het definitief te maken op uw site.