Calamiteitenmelder

Calamiteitenmelder

Hoe werkt de calamiteitenmelder?

Op uw praktijkwebsite kunt u gebruik maken van een calamiteitenmelder die bovenaan uw website verschijnt als er een belangrijke melding gedaan moet worden. Bijvoorbeeld een melding dat al uw patiƫnten verplicht een mondkapje moeten dragen in de praktijk.

Deze melding is zichtbaar op alle pagina's binnen uw website en kan niet per individuele zorgverlener aangepast worden. De bezoeker kan de melding na het lezen sluiten. De melding zal dan niet meer getoond worden aan deze bezoeker.

Deze tutorial laat zien hoe u de calamiteitenmelder aanzet op uw homepagina. 

Een voorbeeld van hoe de calamiteitenmelder eruit ziet op uw praktijkwebsite


calamiteiten-melder


Calamiteitenmelder aanzetten

1. Klik in de linkerkolom op 'site instellingen' en ga naar 'calamiteitenbanner'. 

calamiteiten


2. Vink 'crisis actief' aan om de calamiteitenbanner te activeren of juist deactiveren. Bij einddatum kunt u een  einddatum invullen om de melding te laten stoppen. Deze is verplicht, weet u niet precies wanneer de melding moet stoppen, dan raden wij aan een datum ver in de toekomst te kiezen. Vervolgens kunt u de melding een titel geven en een tekst toevoegen.

calamiteitenbanner


3. Wanneer u verder naar beneden scrollt kunt u eventueel een foto toevoegen of wijzigen en kunt u nog doorverwijzen naar een achterliggende pagina met meer informatie. Vergeet aan het einde niet op de blauwe knop 'opslaan' te drukken!