Een achterliggende pagina aanmaken

Hoe kan ik een achterliggende pagina aanmaken?

Op uw praktijkwebsite kunt u gebruik maken van een achterliggende pagina, waardoor u op uw home-pagina in het kort een bericht kunt schrijven en kunt doorverwijzen naar een pagina waar alle informatie op te vinden is. Zo behoudt u een overzichtelijke website maar wordt u niet beperkt in de hoeveelheid informatie dat u wilt geven.

Deze tutorial laat zien hoe u een achterliggende pagina kunt aanmaken.

Een voorbeeld van hoe een tekst met een 'lees meer...' knop naar een achterliggende pagina eruit komt te zien.

Een achterliggende pagina aanmaken

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners

vacature_plaatsen

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Vacature_plaatsen

3. Ga naar de pagina naar keuze waar u in een tekst een doorverwijzing naar een andere pagina wil maken.
Typ vervolgens onderaan de tekst 'Lees meer...', selecteer dit en klik op het koppelicoontje.

4. Vervolgens kunt u een URL naar de juiste pagina invoeren. Klik op het blauwe pijltje naast het vakje waar je de URL kunt invullen en vergeet als laatste stap niet op 'bijwerken' te drukken.

Hoe u een achterliggende pagina aanmaakt en daarvoor de juiste URL kan vinden zal in de volgende stappen worden besproken.

Op de voorkant van uw website ziet deze manier van doorverwijzen naar een achterliggende pagina er zo uit:

Vaak kunt u ook doorverwijzen naar een achterliggende pagina door middel van een button die wij al hebben ingebouwd. Hoe u dit moet doen leest u hier.

1: Doorloop de eerste twee stappen van het eerste deel en ga naar een module naar keuze. Kijk vervolgens of er onderin de keuze is om een URL toe te voegen. Zodra deze keuze er is kunt u dus ook gebruik maken van deze stap.

2: Type in het vak 'Tekst Button' hetgeen wat u wil weergeven op de knop. bijvoorbeeld: 'Leer meer...'.
Vervolgens kunt u de URL invullen die doorverwijst naar de achterliggende pagina.

Uw tekstvak zal er dan zo uitzien:

Hoe maak ik een achterliggende pagina aan en welke URL moet ik dan gebruiken op de voorpagina?
Wanneer u naar 'Pagina's' gaat, kunt u een nieuwe pagina aanmaken waarin u alle informatie typt die u op uw achterliggende pagina wil hebben. Vervolgens maakt ons systeem gelijk een permalink (URL) aan die u kunt kopiĆ«ren en kunt invoegen op de juiste plek op de voorpagina.
Vergeet als laatste niet om op 'publiceren' te klikken rechts bovenin.