Een link met achterliggende pagina aanmaken

Hoe kan ik een link met achterliggende pagina aanmaken?

Op uw praktijkwebsite kunt u gebruik maken van een achterliggende pagina, waardoor u op uw homepagina in het kort een bericht kunt schrijven en kunt doorverwijzen naar een pagina waar alle informatie op te vinden is. Zo behoudt u een overzichtelijke website, maar wordt u niet beperkt in de hoeveelheid informatie dat u wilt geven.

Deze tutorial laat zien hoe u een achterliggende pagina kunt aanmaken.

Een voorbeeld van hoe een tekst met een 'Lees meer' knop naar een achterliggende pagina eruit komt te zien.

1. Een achterliggende pagina aanmaken

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners.

vacature_plaatsen

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Vacature_plaatsen

3. Wilt u naar een bestaande pagina linken ga dan naar de volgende stap.
Wilt u een nieuwe pagina aanmaken, dan klikt u op Pagina's in het linkermenu en maakt u een nieuwe pagina aan. Meer informatie over een pagina aanmaken vindt u in dit Kennisbankartikel: Pagina aanmaken of aanpassen

4. Ga naar de pagina naar keuze waar u in de tekst een doorverwijzing naar een andere pagina wil maken.
Typ vervolgens onderaan de tekst 'Lees meer' (of een andere tekst naar keuze), selecteer de tekst, klik op het koppel-icoontje en daarna op het tandwieltje.

4. Vervolgens kunt u de zojuist aangemaakte pagina kiezen of een andere URL invoeren. Klik op het blauwe pijltje naast het vakje waar je de URL kunt invullen en vergeet als laatste stap niet op 'bijwerken' te drukken.

Op de voorkant van uw website ziet deze manier van doorverwijzen naar een achterliggende pagina er zo uit:

Vaak kunt u ook doorverwijzen naar een achterliggende pagina door middel van een button die wij al hebben ingebouwd. Hoe u dit moet doen leest u hier.

1: Doorloop de eerste twee stappen van het eerste deel en ga naar een module naar keuze. Kijk vervolgens of er onderin de keuze is om een URL toe te voegen. Zodra deze keuze er is kunt u dus ook gebruik maken van deze stap.

2: Type in het vak 'Tekst Button' hetgeen wat u wil weergeven op de knop. bijvoorbeeld: 'Lees meer'.
Vervolgens kunt u de URL invullen die doorverwijst naar de achterliggende pagina.

Uw tekstvak zal er dan zo uitzien: