Het toevoegen van een video op uw praktijkwebsite

Hoe voeg ik een YouTube video of videobestand toe aan mijn pagina?

Op uw praktijkwebsite is het mogelijk om een YouTube-video via een URL of een videobestand vanuit uw laptop of computer toe te voegen.

Deze tutorial geeft uitleg hoe u via het beheersysteem zelf een video kunt plaatsen in een pagina.

Het plaatsen van een YouTube video

Stap 1: Ga naar YouTube, zoek het filmpje wat u op uw website wil hebben en kopieer de URL.

Stap 2: Log in op het beheersysteem en ga naar de desbetreffende pagina waar u de video wil toevoegen.

Stap 3: Klik bij het tekstvak op 'invoegen' en selecteer 'media'.

Stap 4: Plak de URL van YouTube bij 'bron' en klik op 'OK'.

Stap 5: De video is nu toegevoegd aan uw pagina.

Het plaatsen van een videobestand die opgeslagen is op uw laptop of computer

Stap 1: Log in op het beheersysteem en ga naar de desbetreffende pagina waar u de video wil toevoegen.

Stap 2: Klik links bovenin bij het tekstvak op 'Media toevoegen'.

Stap 4: Kies links bovenin voor 'bestanden uploaden' en sleep uw bestand of klik op 'bestanden selecteren'.

Stap 5: Geef uw video een titel en klik op 'in pagina voegen'.

Stap 6: De video is nu toegevoegd aan uw pagina. Vergeet als laatste niet rechts bovenin op de blauwe knop 'opslaan' te klikken.