Items (modules) in het snelmenu aan- of uitzetten

Hoe zet ik items (modules) in het snelmenu aan- of uit?

Het snelmenu is het menu dat gepresenteerd wordt op de homepagina van uw site, zoals in onderstaand voorbeeld. De items in het snelmenu (modules) zijn handmatig aan en uit te zetten. U kunt zelf bepalen welke items (modules) er worden getoond in het snelmenu. In de onderstaande tutorial wordt beschreven hoe u dit kunt aanpassen.

Deze tutorial geeft uitleg hoe u items van het snelmenu aan- en uit kunt zetten.

Belangrijk: deze instructies zijn van toepassing op het snelmenu van een individuele site of een subsite. Het aanpassen van het snelmenu op een groepensite wordt uitgelegd in de tutorial ‘Snelmenu aanpassen op de hoofdsite'.  Het wijzigen van een horizontaal menu (zie het voorbeeld hieronder) naar een verticaal menu is te zien in de tutorial 'Snelmenu-items (modules) instellen op de weergave horizontaal of verticaal'.

Voorbeeld van de snelmenu items

1. Klik in de linkerkolom op Zorgverleners > Alle zorgverleners

2. Klik in de pagina op de betreffende zorgverlener (in dit voorbeeld Praktijk voorbeeld)

3. Klap het onderdeel ‘Modules’ uit via het pijltje aan de rechterzijde door met uw muis op het icoon te klikken

4. Selecteer het tabje van de module die u aan of uit wil zetten.  (In dit voorbeeld wordt de module ‘Herhaalmedicatie’ aan gezet)

5. Vink de module aan of uit via Toon ‘Herhaalmedicatie’ module

6. Klik vervolgens aan de rechterzijde van de pagina op de blauwe knop ‘ Bijwerken’ om de aanpassing definitief te maken

7. Ga naar de voorkant van de website naar de betreffende pagina en ververs deze met de toetsen CTRL+F5

8. De sneltoets (module) ‘Herhaalmedicatie’ wordt nu getoond.