Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

Hoe voeg ik een knop op de homepagina toe rechts bovenin de website?

Op uw praktijkwebsite heeft u de mogelijkheid om twee knoppen in te stellen die verwijzen naar een blok op de homepagina, een externe pagina of een interne pagina. Met deze knop zorgt u ervoor dat uw bezoekers snel informatie kunnen vinden over een bepaald onderwerp.

Deze tutorial laat zien hoe u rechts bovenin uw website een knop kunt instellen naar een externe of interne pagina.

Wilt u weten hoe u kunt verwijzen naar een blok op de homepagina? Bekijk dan de tutorial: Knop bovenin de website laten verwijzen naar blok op de homepagina

een voorbeeld van twee knoppen bovenin de homepagina

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

1. Klik in de linker kolom op Zorgverleners > alle zorgverleners

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener

3. Ga naar zorgverlener informatie en klik op het pijltje rechts om zorgverlener informatie uit te klappen

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

4.  Ga naar knoppen

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

Voor een externe link (link naar een pagina op een andere website)

5. 1. Voer bij vrije invoerknop label de naam van de knop in
    2. Klap bij bij vrije invoerknop link optie alle opties uit dmv het pijltje rechts, en kies URL
    3.  Voer vrije invoerknop link optie de link naar de externe website in. LET OP: inclusief http(s)://

LET OP: de bovenste knop neemt de steunkleur (secundaire kleur) van de website over, de onderste knop is grijs

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

Voor een interne link (link naar een pagina op uw eigen website)

5. 1. Voer bij vrije invoerknop label de naam van de knop in
    2. Klap bij bij vrije invoerknop link optie alle opties uit dmv het pijltje rechts, en kies pagina
    3.  Kies vrije invoerknop pagina link de pagina waarnaar u wil linken

LET OP: de bovenste knop neemt de steunkleur (secundaire kleur) van de website over, de onderste knop is grijs

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website

6. Voor een inline link (link naar een blok op uw eigen website)
    1) Ga naar vrije invoerknop label > Geef het label de juiste naam (in dit geval verwijzen we naar het blok medewerkers, dus is de naam medewerkers)
        2) Ga naar vrije invoerknop link optie > Kies hier voor Inlinelinks
        3) Ga naar vrij invoerknop pagina anker > Kies naar welk blok de knop moet verwijzen (in dit geval medewerkers)

7. klik op de blauwe knop updaten om de wijzigingen op te slaan

Knop toevoegen op de homepagina rechts bovenin de website