Logo of header toevoegen aan de praktijkwebsite

Hoe voeg ik een logo en/of header toe aan de praktijkwebsite?

Op uw praktijkwebsite kunt u zelf een logo en header toevoegen. Het logo kan op twee plaatsen komen te staan, namelijk links bovenin de praktijkwebsite, of naast uw adres en telefoonnummer.  De header komt altijd bovenin de website te staan.

Deze tutorial laat zien hoe u een logo en/of header op de website toevoegt.

Een voorbeeld van de logo's  en header op de homepagina

Hoe voeg ik een logo naast het blok met telefoonnummer en adres toe?

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

3. Ga naar Zorgverlener informatie en klik rechts op het pijltje om het blok uit te klappen.

4. Ga naar 'logo en header' en voeg het logo toe bij '+ voeg toe'.  Klik vervolgens op de blauwe knop 'updaten' om de wijzigingen op te slaan.

1. Log in bij het beheersysteem
2. Ga naar weergave (linkermenu) > klik op customizer

3. Klik in het linkermenu op site-identiteit.

5. Voeg bij 'zorgcentrum logo' het logo voor de desktopversie van uw website toe en bij 'zorgcentrum logo voor mobiel' het logo voor de mobiele versie van uw website. Vergeet daarna niet op 'publiceren' te klikken.

Hoe voeg ik (meerdere) headers toe?

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

3. Ga naar Zorgverlener informatie en klik rechts op het pijltje om het blok uit te klappen.

4. Ga naar 'logo en header' en voeg de afbeelding van de header toe bij '+ voeg toe'.  Klik daarna nog een keer op '+ voeg toe' om de volgende afbeelding voor de header toe te voegen. Vergeet daarna niet op de blauwe knop 'updaten' te drukken. Nu zal er elke keer dat uw website geladen wordt een andere afbeelding getoond worden.