Medewerkers toevoegen en wijzigen van volgorde

Hoe voeg ik medewerkers toe en wijzig ik de volgorde van de medewerkers?

Op uw praktijkwebsite kunt u zelf medewerkers toevoegen aan het medewerkers blok. Dit zorgt voor herkenbaarheid op uw website. Daarnaast is het ook mogelijk om de volgorde van de medewerkers zelf aan te passen, zodat bijvoorbeeld alle huisartsen, apothekers of assistentes bij elkaar staan.

Deze tutorial laat zien hoe u medewerkers kunt toevoegen aan het medewerkers blok en hoe u hierin de volgorde van de medewerkers kunt wijzigen.

Een voorbeeld van medewerkers op de homepagina

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

Medewerker toevoegen en de volgorde wijzigen (vanaf stap 7 volgorde van medewerkers wijzigen)

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

3. Ga naar medewerkers en klik op het pijltje rechts om medewerkers uit te klappen

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

4. Klik in het uitgeklapte blokje op medewerkers (rechts van algemeen)

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

5. Klik op voeg toe

6.       Vul de gevraagde velden in
         1) voeg indien gewenst een afbeelding toe
                2) Voeg de naam van de medewerker toe
                3) Voeg de functie van de medewerker toe
                4) voeg extra informatie toe, bijvoorbeeld de aanwezigheid, expertise of het BIG-nummer

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

7.  Houd de aangegeven knop rechts van het woord 'afbeelding' ingedrukt en sleep de medewerker naar de juiste positie.
            Let op: dit is ook de manier om de volgorde van bestaande medewerkers te veranderen

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

8. Scroll naar boven en klik op de blauwe knop bijwerken (rechts bovenin)

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

9. De medewerker is toegevoegd

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde