Meer informatie blok toevoegen op de homepagina

Hoe voeg ik (nieuws)items toe en wijzig ik de volgorde van de items?

Op uw praktijkwebsite kunt u zelf items toevoegen zoals bijvoorbeeld nieuwsitems. Dit is een extra functie die ervoor zorgt dat u extra informatie op uw website kunt zetten dat weinig ruimte in beslag neemt. Vaak wordt deze functie gebruikt om nieuwsitems in weer te geven. Zo komt de titel van uw item op de praktijkwebsite te staan en kunnen uw bezoekers het item uitklappen en meer informatie lezen.

Deze tutorial laat zien hoe u items kunt toevoegen aan uw praktijkwebsite en hoe u hierin de volgorde van kunt wijzigen.

Een voorbeeld van items op de homepagina.

Items toevoegen en de volgorde wijzigen (vanaf stap 6 volgorde van items wijzigen)

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners.

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.

Medewerkers-toevoegen-en-wijzigen-van-volgorde

3. Ga naar 'Meer informatie' en klik op het pijltje rechts om de items uit te klappen. Zorg dat het vinkje bij tonen aanstaat en wijzig eventueel de titel 'meer informatie' naar 'nieuwsitems' of een andere titel naar wens.

4. Vul de titel van het item in en schrijf de inhoud van het item in het grote tekst vak.
Wilt u nog doorverwijzen naar een andere pagina? Dat kan! Wanneer u 'selecteer link type' uitklapt krijgt u de mogelijkheid uit een pagina en URL. Wanneer u op 'pagina' klikt kunt u doorverwijzen naar een pagina op uw website en bij 'URL' kunt u een URL van een website naar keuze toevoegen.

5. Wilt u meer items toevoegen? Klik dan links onderaan op de blauwe knop 'Voeg toe'.
Let op! Gebruik niet teveel uitklapvelden, zo blijft uw homepagina leesbaar (ons advies: maximaal 8).

6. Wilt u de blokken van volgorde wijzigen? Dat doet u door middel van bolletjes naast 'titel' links van uw item ingedrukt te houden en te verschuiven naar de plek waar u uw item wil hebben.

7. Vergeet als laatste stap niet helemaal rechts bovenin op de blauwe knop 'bijwerken' of 'updaten' te drukken.

8. Uw items zijn nu toegevoegd aan uw website.