MGN formulier online afspraak maken aanzetten

MGN-formulier online afspraak maken aanzetten

Gebruikt uw praktijk MijnGezondheid.net? Dan kunt u de module 'Online afspraak maken' activeren op uw praktijkwebsite. Hierdoor kunnen patiënten direct via de website een afspraak inplannen die automatisch in uw agenda wordt gezet, zonder dat ze hoeven in te loggen met hun DigiD.

Ze kunnen zelf kiezen met wie en op welke dag ze een afspraak willen, en hoeven dus geen telefonisch contact op te nemen met de praktijk voor het maken van een afspraak.

Hoe zet ik het MGN online afspraakformulier aan?

1. Klik in de linker kolom op Zorgverleners > alle zorgverleners
2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.
3. Klik op 'Modules'.

4. Klik op 'Afspraak maken' en zet het vinkje aan bij 'Toon module' (mocht deze nog uit staan).

Afspraak-module-aan-en-uitzetten
5. Klik op het uitklapmenu bij weergave en kies voor 'MGN (MijnGezondheid.net)'.

6. Vul uw MGN-ID in en pas eventueel de beschrijving aan. Deze tekst komt op de website boven het formulier te staan.
Voor vragen over uw MGN-ID of het opvragen van dit ID nummer kunt u het beste contact opnemen met MGN zelf.

7. Klik op 'Update' aan de rechterkant van het scherm om uw wijzigingen op te slaan.

8. Refresh de voorkant van de website en uw wijzigingen zijn zichtbaar.