Qualizorg toevoegen

Hoe voeg ik de beoordelingen van Qualizorg toe op mijn praktijkwebsite?

Op uw praktijkwebsite kunt u de beoordelingen van Qualizorg toevoegen aan de homepagina.

Deze tutorial laat zien hoe u de Qualizorg widget aanzet op de praktijkwebsite.

Een voorbeeld van Qualizorg widget.

De Qualizorg widget toevoegen op uw homepagina.

1. Klik in de linker kolom op homepage zorgverleners > alle zorgverleners.

2. Klik op de pagina van de betreffende zorgverlener.
3. Ga naar ‘Qualizorg’ en klik op het pijltje rechts om het balkje uit te klappen.

4. Zet het vinkje aan bij 'Tonen?' om de Qualizorg widget weer te geven.

5. Vul bij 'Widget ID' de code in die u via Qualizorg heeft ontvangen.
6. Vergeet als laatste stap niet rechts bovenin de pagina op de blauwe knop ‘Updaten’ te drukken, om uw wijzigingen op te slaan.