Titels in je menubalk inkorten

Hoe kan ik de titels in mijn menubalk inkorten?

Wanneer patiënten de juiste informatie niet kunnen vinden op de homepagina, is de kans groot dat ze zullen kijken of deze informatie in de menubalk staat. Als de menubalk korter is, kunnen patiënten sneller en eenvoudiger de juiste informatie vinden.

Op uw praktijkwebsite kunt u de titels in het menu aanpassen.

Let opDe titel van de pagina blijft hierbij onveranderd. Enkel de weergave van de pagina in het menu wordt aangepast.

Deze tutorial laat zien hoe u de titels in uw menu aanpast.

Voorbeeld 1 van een lange titel.

Toelichting: Deze titel kan worden aangepast naar Bloeddrukformulier, dit is beknopter en beter leesbaarDe instructies over de meting kunnen beter op de pagina zelf staan dan in de titel.

Voorbeeld 2 van een lange titel.

Toelichting: Deze titel kan worden aangepast naar Reisadvies, dit is beknopter en beter leesbaar.

Titel in het menu aanpassen.

1. Ga in de linker kolom met de muis naar 'Weergave' en klik op 'Menu's'.

2. Selecteer het juiste menu.

3. Klik de pagina aan die u wilt toevoegen aan het menu en klik op 'Aan menu toevoegen'.
(Pagina al toegevoegd? Sla deze stap over).

4. Klap onder 'Menustructuur' de pagina uit (waarvan u de titel) wilt aanpassen.

5. Voer bij 'Navigatielabel' de aangepaste naam van de pagina in.

6. Klik op 'Menu opslaan', om de aanpassing op te slaan.

De titel van de pagina in het menu is nu aangepast. De titel van de pagina zelf zal hetzelfde blijven.