Hoe voeg ik een YouTube video toe aan mijn pagina?

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

Hoe voeg ik een YouTube video toe aan mijn pagina?

Binnen een Yard zorg site heeft is er de mogelijkheid om een YouTube-video toe te voegen.

Deze tutorial geeft uitleg hoe u via het beheersysteem zelf een video kunt plaatsen in een pagina.

1. Ga met de browser van uw pc naar YouTube en zoek de video op die u wilt insluiten. Klik vervolgens rechts onder de video op “Delen”

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

2. Klik op Insluiten

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

3. Er verschijnt een nieuw dialoog venster. Klik rechtsonder op “Kopiëren” Op deze wijze kopieert u de html-code.

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

5. Ga in het CMS / beheersysteem naar de pagina waar de Youtube video getoond moet gaan worden.
6. Klik rechts van de editor op de tab “Tekst”

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

7. Plak de code in de HTML met rechtermuisknop of de toetsen CTRL + toets V
8. Klik rechts op de blauwe button “Bijwerken”
9. Klik rechtsboven de editor op de tab “Visueel”

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina

10. Ga op de voorkant van de website naar de betreffende pagina en ververs deze met de toetsen CTRL + F5.  De video zal nu worden getoond in de pagina.

Toevoegen van een Youtube video aan een pagina