Toevoegen van verschillende titels of koppen

Hoe kan ik op een pagina verschillende titels of koppen toevoegen boven een tekst?

Op deze pagina kunnen teksten, verwijzingen, afbeeldingen en video's worden geplaatst.
Om een pagina-tekst overzichtelijk scanbaar te houden en daarnaast ook zoekmachinevriendelijk,
kan er gebruik worden gemaakt van koppen en sub-koppen, ook wel kopstijlen genoemd.
Voor subkoppen kan het beste gebruik worden gemaakt van een kopstijl H2 omdat deze door zoekmachines het beste wordt gewaardeerd.

De kopstijl H1 wordt hier niet genoemd omdat deze al automatisch wordt aangemaakt in de titel van deze
pagina. Daarnaast is het gebruikelijk en beter voor zoekmachines om deze maar één keer te gebruiken.

Kop stijl kiezen

Stappen om een kop stijl toe te voegen:
1. Ga naar de gewenste tekst op de pagina
2. Selecteer de koptekst die aangepast moet worden
3. Klik in de editor menu op Stijl -> Stijlen -> Koppen
4. Kies voor de gewenste kop stijl 2, 3 of 4.

Let op! Bij elke wijziging moet u op publiceren/updaten klikken, anders worden uw wijzigingen niet opgeslagen!

Pagina toevoegen aan het hoofdmenu?