Veelgestelde vragen pagina aanmaken

Hoe maak ik een veelgestelde vragen pagina aan?

Wat is een veelgestelde vragen pagina?

Om het aantal telefoontjes met vragen naar uw praktijk te verminderen, is het aan te raden om een pagina met veelgestelde vragen op uw website toe te voegen. Hier kunt u vragen plaatsen die regelmatig worden gesteld en patiënten voorzien van de benodigde antwoorden. Hieronder volgen enkele voorbeelden van vragen die u kunt overwegen op te nemen:
  1. Wat moet ik doen als ik mijn afspraak niet op tijd heb geannuleerd?
  2. Is het mogelijk om mij in te schrijven bij uw praktijk?
  3. Kan ik meerdere gezondheidsproblemen bespreken tijdens één consult?
  4. Hoe kan ik mijn onderzoeksuitslag krijgen?
  5. Kan mijn huisarts een medische verklaring verstrekken?
  6. Wat is Mijngezondheid.net en hoe werkt het?
  7. Hoe maak ik gebruik van de MedGemak app?

Hoe maak ik een veelgestelde vragen pagina aan in het CMS?

1. Ga naar het CMS beheersysteem van uw website.
  2. Ga in de linker menu naar het kopje “Pagina's” en klik op “Nieuwe pagina's”.

Pagina-met-nieuws-plaatsen-op-de-website
3. Geef de pagina de naam “Veelgestelde vragen” en klik in de rechterkolom op 'Publiceren'.

4. Scrol naar beneden naar 'Meer informatie'. Klik op het tabje 'Algemeen', vink het vakje aan bij 'Tonen?' en vul als titel 'Veelgestelde vragen' in.

5. Ga naar het tabje 'Items'.

6. Vul bij titel de veelgestelde vraag in (in het voorbeeld vraag 1 & 2).

7. Vul bij tekst het antwoord van de veelgestelde vraag in (deze is pas zichtbaar als mensen op de titel klikken, zorg daarom dat u een duidelijke titel heeft).

8. Klik op '+ Voeg toe' om nog een veelgestelde vraag toe te voegen.

9. Scrol naar boven en klik in de rechterkolom op 'Publiceren' om de veelgestelde vragen op te slaan.

10. U kunt de volgorde van de items wijzigen door het figuurtje (met 6 puntjes) naast 'Titel' ingedrukt te houden en naar boven of onder te verslepen.

Pagina-met-nieuws-plaatsen-op-de-website

11. Scrol naar boven en klik in de rechterkolom op 'Publiceren' om deze volgorde op te slaan.

12. Ga naar 'Weergave' -> 'Menu's' in de linkerkolom om de pagina aan het menu toe te voegen.
Meer uitleg over het hoofdmenu van de website aanpassen, kunt u hier lezen.

13. Refresh de voorkant van de website en uw aanpassingen zijn zichtbaar.