Video 01 Introductie Online video training

Introductie Online video training

In 11 video’s met een totale duur van ruim 2 uur, worden alle belangrijke aspecten van het beheer systeem van uw website behandeld. U bent daarna in staat om volledig zelfstandig aanpassingen te doen in uw praktijk website.

De video tutorials zijn bedoeld voor iedereen die als gebruiker werkt met het WordPress / Yard zorg sites beheersysteem (CMS). Het geeft inzicht in de mogelijkheden en laat zien hoe het CMS gebruikt kan worden om de website te beheren.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons benaderen via helpdesk@yardzorgsites.nl, wij helpen u graag verder uw praktijk website succesvol in te zetten!

kijktijd: ca. 2 minuten

Om de ondertiteling bij de video aan te zetten, klikt u op het volgende icoontje:

Overige video's in de online video training