Video 11 Pagina’s – Tekst uit Office Word kopiëren naar je website

Video 11 Pagina’s – Tekst uit Office Word kopiëren naar website

Pagina’s – Tekst uit Office Word kopiëren naar de website

Als een tekst in Office Word is opgemaakt en het geplaatst moet worden in een pagina van de website dan is het advies: plak nooit uit Office Word gekopieerde tekst rechtstreeks in een websitepagina.

Allerlei verborgen Word-code zorgen voor ongewenste codes en een verkeerde opmaak in de website-tekst. Bekijk de onderstaande video-tutorial hoe er op de juiste wijze tekst uit een Office Word bestand in een website kan worden geplaatst.

Kijktijd ca. 5 minuten