Volgorde van de boxen op uw dashboard wijzigen

Hoe verplaats ik de boxen in het dashboard?

Op het dashboard van uw website zijn verschillende boxen te zien. Deze boxen geven verschillende informatie over uw website zoals statistieken van het aantal bezoekers. Maar ook informatie over het contact leggen met onze support afdeling, handige tips en nieuws. In deze tutorial leggen wij uit hoe u deze boxen netjes kunt organiseren en verschuiven naar eigen wens.

Voorbeeld van het dashboard met de verschillende boxen

1. Wanneer u met uw muis om een naam van een box gaat staan, veranderd uw cursus naar een kruis van pijlen. Dit betekent dat u het blok kunt gaan verschuiven.

2. Als u vervolgens uw linkmuis ingedrukt houdt wanneer het kruis van pijlen zichtbaar is. Dan kunt u de box verplaatsen. Er zijn 4 vakken waarin u de boxen kunt plaatsen. De volgorde van de boxen kunt u veranderen door deze onder of boven een andere box te slepen.