Voorleessoftware en vertalen op uw praktijkwebsite

Hoe werkt de voorleessoftware en vertalen op uw praktijkwebsite?

Elke Yard zorg sites website beschikt over Readspeaker. Readspeaker is voorlees software die u website  toegankelijk maakt voor een breder publiek en uw website een stem geeft!  Naast voorlezen kan Readspeaker ook alle teksten op uw praktijkwebsite vertalen.

Bekijk op de onderstaande video’s hoe Readspeaker door uw websitebezoeker eenvoudig kan worden gebruikt.

Om de ondertiteling bij de video aan te zetten, klikt u op het volgende icoontje:

1. Voorbeeld van de werking in een smartphone

2. Voorbeeld werking op een pc waarbij een geselecteerd deel van de tekst wordt voorgelezen.

3. Voorbeeld werking op een pc waarbij een geselecteerd deel van de tekst wordt vertaald.